mandag den 23. december 2013

Relief jakke af Isager


 
Så fik jeg strikket den færdig, det har taget sin tid, da det ikke har været let at have den med nogle steder på grund af alle de tråde jeg strikket af syntes jeg, men det har været helt ok, så havde jeg jo noget andet.
Har fået sat mit lille kende mærke på, så nu er det rigtig færdig og klar til brug, glæder mig til at skulle hygge mig i den.                                          Den har ligget en uges tid, da jeg ville have de helt rigtig knapper, dem fandt jeg i dag.. er selv vil med dem.
 
Garnet er fra garnudsalget, en tråd højlands uld og to tråde alpaka. alle i grå toner, men ingen ens. Den er dejlig blød og helt perfekt.
Nå nu er der julekalender og rå hygge med mine drenge,
have en forsat god lille juleaften.

mandag den 16. december 2013

Nu blev den fin


Så blev min trøje færdig, den er stadig en stor hygge sag, men sidder meget beder efter jeg har taget ind og forkorte den de steder den var for stor..

Det skal nok blive et hit når der bliver rigtig kold. for lige nu er jeg ved at dø når jeg tager den på af varme.

Den er strikket i dale garn påfugl. fordi jeg har taget i mønsteret har jeg masser af garn tilbage,  ca. 1,5 nøgle af hver farve.

Beklager billede kvaliteten.
Har tænkt på om jer som er fulgt med her over på min nye blog har lagt mig ind på jeres blogrulle, om det stadig ikke virker, for er ved at give op, og bare klar til at se ind til jer.

 For jeg nyder at se ind til jer alle også selvom jeg ikke ligger et svar hver gang.

Det er altid hyggeligt at se hvad i finder på at strikke og hvad der rør sig i strikkelandet.

Have en god tirsdag....


lørdag den 7. december 2013

Ny trøje.....

På messine købte jeg garn til denne fine trøje, den blev strikket færdig i sidste weekend... og jeg fik lukket af se hvor fin den er.... og den var stor som et telt. jeg lignet noget som ikke var sandt, så det var en ommer.
Jeg skal bare lige love for at det tog sin tid, det er ikke let at travle op i. men det skulle jeg nu nok bestemme, så op kom den og nu ser den sådanne her ud.
Jeg har planlagt at den skal tages ind i siden så den bliver minder der og strikkes nogle cm korter så den ikke går til knæ.. spænde at se hvordan det ender, bliver den en jeg vil elske eller en have trøje. ja det kan kun tiden vise.
 Have nu en dejlig lørdag aften.