torsdag den 27. februar 2014

Påfugl....al a AM

Min Påfugl er blevet færdig, jeg har lavet den lidt om, eller med små ting, jeg gerne vil den havde.
1. være længer end planlagt.
2. lavet huller til armen.
3. har lavet en grøn i-cord ved hals
4. grøn kant for neden også.
Jeg er blevet rigtig glad for dens udtryk. Den er rigtig fin og super let, kunne godt finde på at lave den en anden gang.

 

Her kan i se mine fine lommer, jeg har lavet en fin i-cord som afslutning på dem.
Ok viser jeg et billede af mig selv med trolle hår, og briller, det er efter dønning på en nat med en syg dreng.
Men syntes i skulle se hvor fin den er blevet. og lang, næsten som kjole.. hi hi men er vild med den.


     


Nu er det det grønne sjal jeg har liggende i min strikke skal som jeg har været i gang med at strikke omkring jul, men ikke kom rigtig længer med, da der skulle samles 612 masker op.
Men det er gjort nu, og jeg er kommet godt  i gang.


Ellers er tankerne begyndt at gå med at tænke hvad skal jeg nu strikke, og der er mange ønsker så glæder mig til at se hvad jeg endelig ender med.


Garnet er fra garnudsalet, kid-mårhår og alpaka.


lørdag den 22. februar 2014

Flere huer... men nu er det slut


Huer... og masser af dem. Det er blevet hele 5 mere af dem. De to jeg havde vasket lidt for varmt, fik jo ny ejer, så dem der skulle have varmet ørene fra dem, måtte jeg have en ny, og når man nu strikke en og giver en anden væk, sker der det at selv de store vil have en. Faren til ham der fik den "hvor den er filet" hue ville gerne have en og den skulle være filte helt efter planen så det fik han.


Der er snart ikke flere rester af mit rasmilla garn, dejligt og masser har fået noget godt ud af det. den store søn ønsket sig et halstørklæde til så det blev det også til.
   
Huerne er strikket efter egen ca. opskrift og halstørklædet er mønster efter
Susie Haumann 8 tørklæder, marrakech hedder modelen. hun har bare brugt andre farver, jeg brugt bare grund idéen og strikket det efter det antal masker jeg syntes og de garn jeg have.


Glad er han få det.

 


Ellers strikker jeg på en poncho, påfugl, men har lavet lidt om på modellen, men mere om det næste gang.

mandag den 10. februar 2014

Huer........

Her har jeg været så stolt af mig selv fordi jeg har fået strikket huer til mine børn som de har ønske sig her i vinter. og på samme tid har jeg strikket af garn fra lagret... hvad kan være beder at slå to fluer med et slag.


Nå klar, og så skal de bare lige vaskes, ind i maskinen på  30 g uld program, trode jeg...... Men ak nej det var 30 normalt og det kunne de ikke tåle. suk. ud kom de i den her from.De er fine, filte og små... hun alt for små til mine børns hoveder. Når men det er jo det der sker når man ikke er helt klar ved vaskemaskinen. Så det er med at finde rest garnet frem igen og strikke nogle nye. så det er det min weekend er gåde med...


Ud over dem er det blevet til en lille babyvest. Til en kommen lille baby. Og en hue mere.
      
    


De første huer er strikket i Rasmilla ynglings garn og den sidste samt vesten er strikket i en rest  arwetta Classic. alt garnet er super dejligt og helt perfekt til børn og huer og andet småt.

tirsdag den 4. februar 2014

Strikker med mine rester.
Jeg har for tiden en plan om at få brugt nogle af mine mange rester og hvad er beder til rest strik end huer.
 Så begge mine drenge har nu fået en ny hue, og jeg har en bestilling på en hue til den stores ven. dejligt at de syntes de er seje.


Opskriften er fra hoved... men det går fint.


Den var til den store og den lille forsøgte jeg at lave ribben tykkere ved at strikke den dobbelt så lang og dele den med to vrang pinde, men syntes ikke den blev helt så god men han er glad for den...


 Den næste bliver med tre tråde i stede for, for på den måde bliver den jo som den første men tykkere.


Nu tilbage til mit strikketøj, som er et halstørklæde i rester strikket mere om det en anden dag