torsdag den 28. maj 2015

Fiskekutteren er færdig

Så fik jeg også strikket min fiske kutter færdig.  Den er blevet rigtig fin, og den er tilpas lille at ejg skal tabe mig noget mere for den bliver perfekt. hihi godt at have noget at se frem til.

Jeg har jo som sagt ikke travlt med at finde knapper så det har fået lov at vinte.

Lidet billeder skal i ikke snydes for alligevel.

        
 Syntes selv at jeg har fået sat ærmet fint på. det var lidt svært og jeg er nok også meget kritisk.
Den er strikket i garn fra garnudsalget. en tråd højlands uld og et tilbyd der hed noget med 20. kan ikke huske hvad den hed  hummm.
den højlandsuld er farven flødeskum og ullarød.   

søndag den 10. maj 2015

Sommeræg......

Så fik jeg den fine og enklte sommer top færdig, strikket i garnudsalget nye Lincot i farven Andeæg. det er en super fin farve og da jeg så den kunne ejg lige se farven på et fugle æg minus de brune pletter.
toppen er fra familiejournal
Jeg har fulgt opskriften, men den ændring at jeg har strikket ryg og for sammen, altså på rundpind. da jeg ikke syntes det er nødvendigt at sy noget sammen der kan strikkes sammen. og så har jeg strikket hæfte skulderen. det bliver pænere end at sy syntese jeg.
                     
Jeg syntes selv at den er fin og passer fint. Planen var endeligt at den skulle være lidt minder, da jeg lige så stille går og taber mig, og gerne skal blive ved også hen over sommeren, men så danne er det ikke blevet da den her model er lidt stor i det. Jeg har hold strikkefastheden.  Men skidt pyt, så må jeg jo bare strikke en sommer top mere, om den her bliver for stor.