tirsdag den 14. januar 2014

Tempelblomst nr 2Så blev min tempelblomst nr. to færdig, jeg har strikke den i en tråd alpaka og en tråd højlands uld begge fra garnudsalget.


Den er blevet et blads længer og nu passer den helt fint.9 kommentarer:

 1. Af en eller anden grund kan jeg ikke se billedet, men jeg sikker på din tempelblomst er skønt :)

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot :-) Jeg er igang med en i 1 tråd Drops alpaca, som er noget tykkere end Garnudsalgs og så 1 tråd højlandsuld. Jeg kunne godt tænke mig at strikke en nummer 2 også. Den vil jeg gerne have lidt tyndere og mere luftig, nemlig som din den første med Kid Mohair og højlandsuld, så vil lige spørge om du kan huske hvor meget mohair du brugte? Har nemlig kun 3 nøgler liggende og gad vide om det er nok. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej det kan jeg godt. Jeg brugt omkring to. Lidt minder har en lille slat tilbage der hjemme. Altså to nøgler fra garnudsalget som jo er på 50 g. Godt fornøglse til din nr. To

   Slet
  2. Nej hvor dejligt, så har jeg jo garn nok. Tak for svaret :-) :-)

   Slet
 3. Hvor er din Tempelblomst blevet flot. Tak for dine dejlige varme kommentarer på min blog. Det luner i en kold og trist tid.

  SvarSlet
 4. Hvor er tempelblomst blevet flot, jeg har den også på todo listen for har lige fået bogen... Har desværre først idag opdaget din nye blog, så nu tilmelder jeg mig lige som fast læser.. Vil jo gerne se, hvad du laver... Energien har bare ikke været så stor på det sidste til at kigge blogs igennem :-)
  Men sikke en masse dejlige sager du har fået lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Det er helt ok, det vigtiste er jo at du har enegi til dig, dine kære og det i har lyst til. Men det er hyggeligt at se dig her over.

   Slet
 5. Den er så flot. Drømmer også om at jeg får strikket en

  SvarSlet