lørdag den 27. december 2014

Julegaver......

Fik strikket nogle fine gaver til nogle kære mennesker jeg holder meget af... og de blev alle glade for det De fik, det er jo dejligt. som en rigtig strikker ville sige en rigtig vind, vind ting.

I skal da ikke snydes af et par billeder.

Hue strikket i tre tråde, en kidsilk, en tråd alpaka
og en tråd højlandsuld alle tre fra garnudsalget. Der er sat en kanin pels pon pon på, som kan tages af så huen kan blive vasket.Så har jeg strikket en Sara Lund trøje, til en lille pige på snart tre år. den er strikket i, strikkebogens, lamauld. super blød og dejlig, og hun så rigtig lækker ud i den.


  Og et par snemænds strømper blev det også til, til den mindste søn, og desværre nåde jeg ikke at blive færdig med den stores strømper med det er de snart. de er ens bare de er i en blå tone i bunden og ikke grøn som her... de er strikket i drops karisma uld.


Til slut så var der trøjen til min mor, strikket i to tråd højlandsuld, fra Garnudsalget. model som er hente fra Islandsstrik og lavet lidt om så det passet til mig garn, det var også et hit. 
Den er ikke helt færdig her på billeget men blev det til den 24 dec. 

Kan i nu alle have en dejlig 3.juledag.

4 kommentarer:

 1. Dejlige julegaver. Kan godt forstå, de faldt i god jord.

  SvarSlet
 2. Hvor er det søde ting, du har fået lavet - Islænderen er skøn, den kan jeg godt forstå din mor blev glad for og så er de snemandssokker helt uimodståelige :-) Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Du må også have et godt nytår. Glæder mig til at se ind til dig i det nye år.

   Slet