søndag den 10. maj 2015

Sommeræg......

Så fik jeg den fine og enklte sommer top færdig, strikket i garnudsalget nye Lincot i farven Andeæg. det er en super fin farve og da jeg så den kunne ejg lige se farven på et fugle æg minus de brune pletter.
toppen er fra familiejournal
Jeg har fulgt opskriften, men den ændring at jeg har strikket ryg og for sammen, altså på rundpind. da jeg ikke syntes det er nødvendigt at sy noget sammen der kan strikkes sammen. og så har jeg strikket hæfte skulderen. det bliver pænere end at sy syntese jeg.
                     
Jeg syntes selv at den er fin og passer fint. Planen var endeligt at den skulle være lidt minder, da jeg lige så stille går og taber mig, og gerne skal blive ved også hen over sommeren, men så danne er det ikke blevet da den her model er lidt stor i det. Jeg har hold strikkefastheden.  Men skidt pyt, så må jeg jo bare strikke en sommer top mere, om den her bliver for stor.


6 kommentarer:

 1. Hvor er den pæn og pyt da med, at den bliver for stor over tid, så går den bare til genbrug, medens du nyder at strikke en ny :-) Det er en meget smuk og sommerlig farve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tror også den bliver et hit.

   Slet
 2. Det er jo altid godt med planer. Og jeg synes ofte at det er en fordel at strikke en model flere gange, for så bliver størrelsen jo helt perfekt :-)
  Blusen er super fin og sød. Enkel og klassisk. Og så venter vi bare på sommeren.

  SvarSlet
 3. Det første jeg tænkte, da jeg lige kom ind forbi og så du stod der var da hov hov der er da en der har tabt sig en del, kan virkelig godt se det. hvor er du super god.. Kender selv til det med at slås med vægten, min har så valgt at stå helt stille for tiden, men det må jeg jo prøve at leve med....

  Rigtig sød sommerbluse og synes den klæder dig rigtig godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion
   Tak for din søde besked om min vægt. Ja de dumme kg. Men skit bare vi i det store hele har et godt liv og humøret er godt.

   Slet