fredag den 12. juni 2015

Baby strikke.

Jeg elsker at strikke småt en gang imennem. og lige for tiden er jeg så heldig at kende flere som har små i deres nærhed og som ønske strik til dem.

 Jeg har bla . strikket Balonbukser fra Susie Haumann

            
 Du er strikket i blackhill højlandsuld, af en rest jeg havde. og desværre manglet jeg 4 g til at strikke stropperne efter mønster. Jeg forsøgt med en anden farve strop, men jeg syntes ikke det blev helt godt. Så jeg strikket dem tynder og så fik det lige. syntes selv de er blevet fine.

Ud over dem har jeg strikket Smillas kjole også af Susie Haumann, er vild med hende modeler. du er smukket og enklte og super fine.

    

Den er også strikket i højladsuld fra Garnudsalget. farven sand.  og så er der strikket en lys blå kant på. Fra et tilbud fra selv samme butik, den hed noget med 20. mere kan jeg desværre ikke huske.

Have en god fredag aften.

12 kommentarer:

 1. Åh hvor er det fint. Heldige er dem der modtager dit strik :)

  SvarSlet
 2. Et par super skønne modeller, jeg har strikket ballonbukserne og er i gang med kjolen til den lille ny pige i vores familie :-) Godt, at det endte med nok garn til bukserne :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med balonbukserne, de er da bare for søde. Det er altid godt at strikke småt engang imellem. Man bliver færdig med noget i rask tempo.

  SvarSlet
 4. Meget, meget fin ballonbukser og kjole. Skønt at der er nogle aftagere til mindre projekter. Og du har ret Sussie Haumann laver nogle meget fine modeller.

  God sommer 😀

  SvarSlet
 5. Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your blog and read a few post. I like your style of writing...
  Tobacco Machinery

  SvarSlet
 6. modalert
  Thank you for sharing this amazing product

  SvarSlet
 7. modafinil
  thank you for sharing this amazing product

  SvarSlet
 8. Merely a smiling visitant here to share the love (:. btw outstanding style
  Rock Hill SC Used Cars

  SvarSlet
 9. quality booklet printing
  Zest Booklet Printing in United Kingdom comes with a variety of booklet options including wire bound, perfect book bound and saddle stitched. Choose the best option that works for your particular needs

  SvarSlet