fredag den 31. juli 2015

Sommer og strik


Jeg er starte op på en ny trøje er bare ikke helt sikke på den bliver færdig da jeg ikke er helt sikker på at det er fast nok strikke så den ligger lige og jeg mærker og ser lidt på den imens jeg færdig gøre et andet projekt.

  Jeg er ved at færdige gøre min stjernetrøje, garnet er fra strikkebogen. og super lækket.Har haft lidt problemer med at få mønstrer til at passe men nu ligger den klar til hæftning, hækling og så kant og kapper på. glæder mig.

Til slut i det her indlæg vil jeg vise en lille barsels gave jeg har lavet. eje blev glad og jeg ikke helt tilfreds, syntes den blev lidt for lang.  den er en baby trøje stikket i strømpegarn og kun rester fra lavet. dejligt de bliver brugt til noget fint.
 
                           I får da også lige et billede fra ferien,                                   hvor jeg har siddet og strikket og nydt det.

 

10 kommentarer:

 1. Du er da så fornuftig at vente lidt med at strikke videre - man ved jo som regel godt, når det ikke helt er, som det skal være....

  SvarSlet
 2. lækre projekter du har gang i.. kender godt det med at være i tvivl nogle gange hjælper det mig at strikke en lille prøve og vaske for at se hvordan det arter sig efter vask.. spændende hvad det bliver til :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det kan være godt at vente :-) Fin lille babytrøje, der kan bruges længe, når den er lang :-)

  SvarSlet
 4. Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your blog and read a few post. I like your style of writing...
  Tobacco Machinery

  SvarSlet
 5. modalert
  Thank you for sharing this amazing product

  SvarSlet
 6. modafinil
  thank you for sharing this amazing product

  SvarSlet
 7. Merely a smiling visitant here to share the love (:. btw outstanding style
  Rock Hill SC Used Cars

  SvarSlet
 8. quality booklet printing
  Zest Booklet Printing in United Kingdom comes with a variety of booklet options including wire bound, perfect book bound and saddle stitched. Choose the best option that works for your particular needs

  SvarSlet